Voordelen diensten BijlesGezocht

voortgezetonderwijs

Bijlessen huiswerkbegeleiding en examentrainingen bij BijlesGezocht brengen vele voordelen met zich mee. Het is algemeen bekend en logisch dat door veel intensief te oefenen u lesstof beter in u op neemt. De resultaten zijn na bijlessen dan ook, bij een goede instelling van de leerling, beter. De cijfers hoger. Het ‘willen’ en ‘kunnen’ zoals bekend psycholoog en pedagoog Daniel El’ Konin, leerling van Lev Vygotskij, benadrukt vormen de drijfveer voor het vervaardigen van academische kwaliteiten. BijlesGezocht, een door de KvK goedgekeurd bedrijf, gaat een stap verder met haar bijlessen en biedt naast buitengewone kwaliteit ook scherpe prijzen. Lees hieronder waarom BijlesGezocht ook prima bij u, of uw zoon/dochter, past.

  • Intensieve begeleiding
   Huiswerkbegeleiding en bijles betekent extra begeleiding. Begeleiding en dus aandacht is waar het bij veel scholen aan schort. Door een lerarentekort zo veel mogelijk kinderen in een klaslokaal proppen, om de kosten laag te houden is bij alle openbare scholen aan de orde. Niet alleen het feit dat de aandacht verdeeld moet worden in klassen met soms wel meer dan dertig kinderen, maar ook de manier waarop de docent omgaat met de drukte is onder de maat. Wij bieden zowel bijlessen in kleine groepjes als individuele bijlessen. Zo krijgt de leerling de aandacht die het verdient, maar meestal ook hard nodig heeft. De interactie tussen bijlesdocent en leerling optimaliseert de leerprestaties.
  • Werk op maat
   Op veel scholen krijgt een ieder hetzelfde werk mee. Echter, dit is niet handig. Niet elk kind leert even goed uit een bepaalde benadering van de lesstof. De lesstof is zo gemaakt dat meer dan de helft van de leerlingen mee kan. Ieder mens is anders en zal dan ook baat kunnen hebben bij een alternatieve uitleg bij de lesmethode. Wij gaan tijdens bijlessen in op de interessen van het kind en proberen daaruit een beeldende uitleg te geven. Als het verhaal van de bijlesdocent representabel wordt voor de leerling zal het leren vanzelf gaan. Alternatieve sommen tijdens de bijlessen, aansluitend op het huiswerk/ de leerstof, kunnen hierbij hulp bieden.
  • Flexibiliteit
   Iedereen heeft een agenda. Naschoolse-activiteiten, zoals bijvoorbeeld een extra bijles wiskunde, zijn soms lastig in te plannen. Wij hebben veel bijlesdocenten met diverse agenda’s en kunnen zodoende (bijna) altijd op een gepaste tijd bij u aanwezig zijn voor bijlessen.
  • Overzicht
   School speelt zich voor veel leerlingen en ouders op een afstand af. Vaak worden ‘problemen’ dan ook te laat gevonden. Onze docenten zullen na elke les een evaluatie houden met de leerling (en indien nodig de ouder(s)/verzorger(s)). Een lesplan wordt als rode draad gebruikt gedurende een bijlescursus om structuur te bieden. De te maken stappen naar een goed eindproduct zijn duidelijk. Dit werkt prettig voor beide partijen.
  • Les door kundige en ervaren hoog opgeleide studenten en afgestudeerden
   Onze bijlesdocenten zijn kundig in de vakken die zij geven. Wij geven dan ook de voorkeur aan HBO-en WO studenten waarvan de eigen studie aansluit bij de vakken die aangevraagd zijn door de klant. Het geldt sowieso dat hij/zij minimaal een 7, voor dat vak, op het diploma staat. De bijlesdocenten bij BijlesGezocht zijn zowel Bachelor als Master studenten, die een bijbaan zochten.
  • Beste prijs-kwaliteit verhouding (onderaan de pagina vindt u zelfs meer dan 10 punten waarin BijlesGezocht zich onderscheidt ten opzichte van haar concurrenten)
   Ook voor een scherpe prijs voor bijles bent u bij ons aan het goede adres. Nergens vindt u zo een hoge kwaliteit in bijles en huiswerkbegeleiding voor deze prijs. Zowel de individuele als groepslessen zijn relatief laag in prijs gehouden doordat studenten gratis kunnen reizen, het veelal vrienden onder elkaar zijn en het ook als goede praktijk ervaring/stage zien. De ‘zone van naaste ontwikkeling’, het leren van een persoon met meer kennis dan u, wordt hiermee prachtig in praktijk gebracht.
  • Les bij u thuis
   U heeft de keuze waar de individuele bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining gehouden wordt. Meestal raden wij u aan om bijvoorbeeld een indivuele bijles bij u thuis te plannen. De vertrouwde omgeving zorgt voor een snellere gewenning en start en leidt nog sneller tot het gewenste resultaat. Er worden geen reiskosten gerekend, dit hoort bij onze service.
  • Goede service
   Mensen die begeleiding behoefen en de stap zetten om bijles of huiswerkbegeleiding te nemen, of in een later stadium examentraining, verdient een snelle en heldere reactie. Tijd speelt vaak een grote rol tijdens de studie. Wij voorzien onze klanten van de meest volledige informatie binnen een korte tijdspan. Wij staan onze klanten dan ook altijd graag te woord en houden hen graag, indien nodig, op de hoogte.
  • Gratis inschrijving
   Bijles en huiswerkbegeleiding kan zonder kosten worden aangevraagd. Ook dit geldt, bij tijdige inschrijving, voor de examentrainingen. De inschrijfformulieren geven ons een goed beeld over wat de hulpvraag is. Zo kunnen wij u nog beter en sneller van dienst zijn. BijlesGezocht is 7 dagen per week goed te bereiken via: e-mail, telefoon, sms, whatsapp, facebook en twitter.
  • Geen opzegtermijn
   BijlesGezocht hanteert bij zowel bijles, huiswerkbegeleiding als examentrainingen geen verplichte lengte van contracten en daarbij ook geen opzegtermijn.
  • 20% vriendenkorting
   Mocht u iemand kennen die ook bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining behoeft dan kunt u samen met diegene inschrijven. U ontvangt beide 20% korting op uw factuur.

 

Waarom ook voor de prijs naar BijlesGezocht en niet naar een van de vele andere aanbieders?

BijlesGezocht heeft een scherp concurrerend tarief. De tarieven van onze concurrenten lijken soms lager, maar veelal zit er in deze gevallen een addertje onder het gras en is het in deze gevallen “goedkoop is duurkoop”. De leerling behaalt niet de gewenste resultaten, of u betaalt inschrijfkosten, zit ongewenst vast aan grote contracten, krijgt achteraf te maken met allerlei bijkomende kosten, etc..

BijlesGezocht is helder in wat zij aanbiedt en wat de kosten zijn. Geen addertjes onder het gras. Wij snappen dat extra begeleiding prijzig kan zijn. Daarom is het juist des te beter dat u voor de kwaliteit en transparantie kiest van BijlesGezocht. Hieronder enkele punten waarom u bij BijlesGezocht waar voor uw geld krijgt.

 • Lessen worden gegeven door kundige hoog opgeleide bijlesdocenten met actuele vakkennis;
 • De begeleiding is 1-op-1, de leerling krijgt privéles;
 • Individuele bijles is aan huis. U hoeft dus nergens heen. De bijlesdocent komt bij u thuis;
 • U bepaalt de data en tijden van de bijlessen;
 • U zit niet vast aan grote contracten. U kunt al vanaf 4 lessen bij ons afnemen;
 • Geen inschrijfkosten. U kunt zich gratis en vrijblijvend inschrijven;
 • Geen reiskosten;
 • Geen opzegtermijn of opzegkosten;
 • Tarieven privéles vanaf €16 voor basisschool en vanaf €24 voor voortgezet onderwijs, en groepslessen vanaf €8,-;
 • 100% slagingspercentage vanaf de oprichting in 2010;
 • Er zijn u vele tevreden klanten voor gegaan. Klantbeoordeling van 8,7 voor onze docenten;
 • Na inschrijving ontvangt u per direct een bevestiging van uw inschrijving en binnen 48 uur een aanbod van ons om te starten met de bijlessen;