Voordelen BijlesGezocht

Ervaar zelf de voordelen van onze begeleiding!

Gratis inschrijven   Video

Intensieve begeleiding

Begeleiding en dus aandacht is waar het bij veel scholen aan schort. Wij bieden zowel 1-op-1 begeleiding als begeleiding in kleine groepjes. Zo krijgt de leerling de aandacht die het verdient en meestal ook hard nodig heeft.

Maatwerk

Niet elk kind leert even goed uit een bepaalde benadering van de lesstof. De lesstof is zo gemaakt dat meer dan de helft van de leerlingen mee kan. Ieder mens is anders en zal dan ook baat kunnen hebben bij een alternatieve uitleg bij de lesmethode.

Kundige begeleiders

Onze begeleiders zijn kundig in de vakken die zij geven. Onze gedreven HBO-en WO studenten hebben een goede vak kennis en voldoende ervaring.

Overzicht

School wordt steeds complexer en is voor velen een “ver van mijn bed show”. Vaak worden ‘problemen’ dan ook te laat gevonden. Onze begeleiders proberen snel overzicht te bieden door een helder lesplan als rode draad te gebruiken.

Prijs-kwaliteit

Ook voor een scherpe prijs voor bijles bent u bij ons aan het goede adres. Nergens vindt u zo een hoge kwaliteit in bijles en huiswerkbegeleiding voor deze prijs.

Flexibiliteit

Iedereen heeft een drukke agenda. U bepaalt samen met de begeleider de dagen, tijden en locatie van de bijlessen.

Communicatie

Mensen die begeleiding zoeken en deze stap zetten verdienen een snelle en heldere reactie. Tijd speelt vaak een grote rol tijdens de studie. Wij voorzien onze klanten van de meest volledige informatie binnen een korte tijd span.

Gratis inschrijven

Begeleiding kan gratis worden aangevraagd. De inschrijfformulieren geven ons een goed beeld over wat de hulpvraag is. Zo kunnen wij u nog beter en sneller van dienst zijn.

Geen extra kosten

U betaalt een “all-inclusive” prijs. Geen reiskosten, inschrijfkosten, uitschrijfkosten of andere kosten die veel aanbieders wel rekenen.