Werken als bijlesdocent of huiswerkbegeleider

bijlesSlide thumbnail

BIJLESGEZOCHT

BIJLESGEZOCHT

BIJLESSEN - HUISWERKBEGELEIDING - EXAMENTRAININGEN - DIAGNOSTIEK

BIJLESSEN - HUISWERKBEGELEIDING - EXAMENTRAININGEN - DIAGNOSTIEK

KWALITEIT IN ONDERWIJSDIENSTEN VOOR PARTICULIEREN EN SCHOLEN

KWALITEIT IN ONDERWIJSDIENSTEN VOOR PARTICULIEREN EN SCHOLEN

Slide thumbnail
Slide thumbnail

Op deze pagina kunt u solliciteren voor open functies. Wij staan altijd open voor sollicitanten, mits zij voldoen aan onze vacature-gebonden eisen.

De onderstaande vacatures zijn landelijk. Wij zijn onder andere actief in de volgende (sub)regio’s: Almere, Amsterdam (Zaandam, Amstelveen, Badhoevedorp, Aalsmeer, Hoofddorp, Haarlem, Monnickedam, Landsmeer, Purmerend, Broek in Waterland en Koog aan de Zaan), Arnhem, Den Haag (Delft, Leiden, Nootdorp, Wateringen, Scheveningen en Leidschendam), Eindhoven (Waalre, Velthoven, Geldrop, Best en Nuenen), ’t Gooi, Groningen, Nijmegen, Rotterdam (Schiedam, Barendrecht, Hoogvliet, Rhoon, Berkel en Rodenrijs, Berschenhoek, Krimpen aan den Ijssel, Ridderkerk en Nieuwerkerk aan den Ijssel), en Utrecht (Zeist, Amersfoort, Ijsselstein, Bilthoven, Woerden, Maarssen en De Bilt).

Bijlesdocent en/of huiswerkbegeleider basisonderwijs

Functieomschrijving
Als ‘huiswerkbegeleider basisonderwijs’ of ‘bijlesdocent basisonderwijs’ geeft u les aan kinderen in de leeftijdscategorie van +- 8 t/m 12 jaar. Dit is voor de groepen 3 t/m 8 op het basisonderwijs. U praat met de ouders en met het kind wat de ‘ zwakke’ punten zijn, maar gaat zeker ook de sterke kwaliteiten van het kind belichten. Veel basisscholen geven huiswerk mee, dat de kinderen thuis moeten maken. Niet voor elk kind is de stof die zij op school krijgen direct te snappen. Sommige kinderen hebben wat extra uitleg/aandacht nodig. U maakt samen met het kind de huiswerkopdrachten. Door uw goede uitleg, passend bij de doelgroep en interessen van het kind, is het natuurlijk uiteindelijk de bedoeling dat het kind zelfstandig aan de slag kan.

Functie-eisen:

 • Minimaal HAVO afgerond;
 • Goede beheersing Nederlandse taal;
 • Representatief uiterlijk;
 • Affiniteit hebben met het geven van les;
 • Pedagogische studie (achtergrond) is een pre;
 • Flexibel inzetbaar.

Netto uurloon
10 euro

 

Bijlesdocent en/of huiswerkbegeleider voortgezet onderwijs

Functieomschrijving
Als ‘huiswerkbegeleider voortgezet onderwijs’ of ‘bijlesdocent voortgezet onderwijs’ geeft u les aan jongeren (tieners) in de leeftijdscategorie van +- 12 t/m 18 jaar. Dit is voor alle niveau’s en klassen van het Voortgezet onderwijs. U praat met de ouders en met het kind wat de ‘zwakke’ punten zijn, maar gaat zeker ook de sterke kwaliteiten van het kind belichten. Veel scholen geven huiswerk mee, dat de jongeren thuis moeten maken. Niet voor elke jeugdige is de stof die zij op school krijgen direct te snappen. Sommigen hebben wat extra uitleg/aandacht nodig. U maakt samen met de leerling de huiswerkopdrachten. Door uw goede uitleg, passend bij de doelgroep en interessen van de jongere, is het natuurlijk uiteindelijk de bedoeling dat het kind zelfstandig aan de slag kan. Ook kunt u denken aan het voorbereiden voor toetsen en eindexamens. Wij verwachten dat alle vakken de revu passeren en er dus altijd een vak tussen zit welke u leuk vindt en goed kunt uitleggen. Een huiswerkbegeleider houdt meer de planning en leerdoelen in de gaten, terwijl een bijlesdocent zowel deze taken als diepgaande uitleg kan bieden.

Functie-eisen:

 • Student HBO/WO;
 • Een 7 of hoger voor het te doceren vak;
 • Goede beheersing Nederlandse taal;
 • Representatief uiterlijk;
 • Affiniteit hebben met het geven van les;
 • Pedagogische studie (achtergrond) is een pre;
 • Flexibel inzetbaar.

Netto uurloon
15 euro

 

Inschrijven als bijlesdocent of huiswerkbegeleider