Maris College

[layerslider id=”15″]

 

Contactpersoon zorgcoördinator Maris College: specifieke bijles aanvragen

bijlessen maris college

Het Maris College uit Den Haag maakt geregeld gebruik van diensten van BijlesGezocht. Via de zorgcoördinator worden specialistische aanvragen gedaan bij onze onderwijspedagoog. Veelal gaat het om bijlesaanvragen voor leerlingen voor één of meer vakken. De bijlessen worden veelal op school gegeven, aansluitend op het rooster van de leerling.

Deze privélessen worden ook ingezet voor leerlingen die wegens ziekte niet op school terecht kunnen. De bijlesdocent komt dan thuis bij de leerling voor sessies van 1 á 2 uur per week, zodat de leerling netjes bijblijft met de lesstof, ook juist met de vakken die een eventueel struikelblok vormen voor de leerling.

BijlesGezocht vindt het belangrijk om goed contact te houden met bijvoorbeeld een zorgcoördinator om zodoende nog beter in maatwerk te kunnen voorzien en samen met school het leerproces te kunnen volgen.

Alle begeleiding van BijlesGezocht gaat gewoon door tijdens deze corona crisis! Wij hebben online bijlessen toegevoegd aan onze diensten, waardoor u - door heel Nederland - de beste huiswerkbegeleider, bijlesdocent en examentrainer krijgt. Wij wensen u veel sterkte de komende tijd.