Jan Woudsmaschool

[layerslider id=”15″]

 

Extra curriculaire lessen Engels Jan Woudsmaschool

BijlesGezocht heeft voor de Jan Woudsmaschool te Driemond (gemeente Amsterdam) een Engelse taalproject opgestart. Leerlingen van groep 5 tot en met groep 8 krijgen wekelijks na schooltijd de kans om de Engelse taal onder de knie te krijgen.

Deze extra curriculaire lessen zijn bestemd voor leerlingen die intrinsiek gemotiveerd zijn om de taal te leren.

Leerlingen oefenen vooral met de actieve taalvaardigheid, zodat zij zich verstaanbaar kunnen maken in deze wereldtaal. Tevens levert dit op dat leerlingen die door willen stromen naar het tweetalig voortgezet onderwijs minder hoeven wennen aan het veelvuldige gebruik van de Engelse taal op hun toekomstige school. Het blijkt namelijk steeds vaker dat het verschil tussen het Engels eind groep 8 en het Engels begin brugklas op het tweetalig voortgezet onderwijs groot is.

Na elke periode van tien weken krijgen de leerlingen de kans om hun ouders te laten zien wat zij extra hebben geleerd tijdens de interactieve lessen.

 

Alle begeleiding van BijlesGezocht gaat gewoon door tijdens deze corona crisis! Wij hebben online bijlessen toegevoegd aan onze diensten, waardoor u - door heel Nederland - de beste huiswerkbegeleider, bijlesdocent en examentrainer krijgt. Wij wensen u veel sterkte de komende tijd.