Ervaar zelf de effecten van onze begeleiding

Gratis inschrijven   Video

Het gezicht van BijlesGezocht

onderwijsexpert BijlesGezocht

drs. Anton Donker startte BijlesGezocht in 2010 als student. Momenteel is Anton oprichter, directeur en onderwijspedagoog bij BijlesGezocht.

Het komt zelden voor. Een bedrijf binnen het onderwijs waarbij klanten altijd contact hebben met de eindverantwoordelijke die ook nog eens de oprichter is en onderwijspedagoog. BijlesGezocht is hierin een positieve uitzondering.

BijlesGezocht kenmerkt zich door de korte lijntjes, waardoor de communicatie vaak vlot loopt en snel gestart kan worden met uitstekende begeleiding. Geen administratie, telefonisten, planners, dure advertentie campagnes, etc. die enkel de prijs opschroeven. Wel kwaliteit tegen een gunstig tarief.

Dit wordt door veel particulieren en scholen als zeer prettig ervaren.

Naast Anton, die parallel aan het aansturen van het bedrijf zelf ook nog wel eens voor de klas staat, zijn er vele gemotiveerde begeleiders (bijlesdocenten, huiswerkbegeleiders en examentrainers) die privé- en groepslessen verzorgen door heel Nederland.

Begeleiders van BijlesGezocht zijn (voornamelijk) studenten, maar ook afgestudeerden, met een goede vakkennis en relevante ervaring in het geven van dergelijke begeleiding.

Tot op heden heeft BijlesGezocht het genoegen gehad duizenden leerlingen te mogen begeleiden en met tientallen scholen samengewerkt te mogen hebben. Vele doelstellingen zijn behaald en zelfs overtroffen.

Welkom en missie

Wij heten u van harte welkom op de website van bijles,- huiswerkbegeleiding – en examentraininginstituut BijlesGezocht. Onze doelstelling is om zo veel mogelijk basis- en voortgezet onderwijs (VMBO, HAVO en VWO) leerlingen te helpen met het maken van huiswerk en het voorbereiden voor toetsen/tentamens. Maar ook andere aanvragen zijn meer dan welkom!

Een diploma behaald, door het volgen van een goede opleiding, is van (fundamenteel) belang voor de verdere loopbaan van een toekomstig lid van deze werkmaatschappij. Zeker in deze tijden, waar prestige hoog in het vaandel staat, worden leerlingen continu tot het uiterste gedreven. Niet voor elk kind/jongere is deze ‘work-load’ te overzien.

Velen zijn de dupe van het matige niveau van onderwijs op scholen en het tekort schieten van docenten in uitleg en tijd (aandacht).

Wij streven er naar de basiskennis van leerlingen te versterken. Vervolgens zal er systematisch gewerkt worden samen met de docent om het gewenste resultaat te behalen.

Elke leerling heeft een eigen doel voor ogen. De een wil van een onvoldoende een voldoende maken, de ander wil van een zeven een acht maken. Succes ervaringen zijn hierbij van belang. Hierdoor gaat een kind meer willen en wordt het gretig. Als de intrinsieke motivatie er is kan er gebouwd worden aan het ‘kunnen’.

BijlesGezocht zet zich in voor beter onderwijs. De leerlingen van nu zijn de toekomst. De toekomst is van ons allen. En wij kunnen allemaal werken aan een mooi vooruitzicht. Als het kind wil, dan willen wij ook!

Wij zien uw inschrijving voor bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining graag tegemoet. Ook zijn er mogelijkheden tot diagnostiek of samenwerkingen met scholen of andere organisaties.