Over ons

voortgezetonderwijs

Beste bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining zoekende,

Wij heten u van harte welkom op de website van bijles,- huiswerkbegeleiding – en examentraininginstituut BijlesGezocht. Onze doelstelling is om zo veel mogelijk basis- en voortgezet onderwijs (VMBO, HAVO en VWO) leerlingen te helpen met het maken van huiswerk en het voorbereiden voor toetsen/tentamens.

Een diploma behaald, door het volgen van een goede opleiding, is van (fundamenteel) belang voor de verdere loopbaan van een toekomstig lid van deze werkmaatschappij. Zeker in deze tijden, waar prestige hoog in het vaandel staat, worden leerlingen continu tot het uiterste gedreven. Niet voor elk kind/jongere is deze ‘work-load’ te overzien.

Veel kinderen zijn de dupe van het matige niveau van onderwijs op scholen en het tekort schieten van docenten in uitleg en tijd (aandacht).

Wij streven er naar de basiskennis van leerlingen te versterken. Vervolgens zal er systematisch gewerkt worden samen met de docent om het gewenste resultaat te behalen.

Elke leerling heeft een eigen doel voor ogen. De een wil van een onvoldoende een voldoende maken, de ander wil van een zeven een acht maken. Succes ervaringen zijn hierbij van belang. Hierdoor gaat een kind meer willen en wordt het gretig. Als de intrinsieke motivatie er is kan er gebouwd worden aan het ‘kunnen’.

BijlesGezocht zet zich in voor beter onderwijs. De leerlingen van nu zijn de toekomst. De toekomst is van ons allen. En wij kunnen allemaal werken aan een mooi vooruitzicht. Als het kind wil, dan willen wij ook!

Wij zien uw inschrijving voor bijles, huiswerkbegeleiding of (eind)examentraining graag tegemoet.