Ons aanbod

bijlesSlide thumbnail

BIJLESGEZOCHT

BIJLESGEZOCHT

BIJLESSEN - HUISWERKBEGELEIDING - EXAMENTRAININGEN - DIAGNOSTIEK

BIJLESSEN - HUISWERKBEGELEIDING - EXAMENTRAININGEN - DIAGNOSTIEK

KWALITEIT IN ONDERWIJSDIENSTEN VOOR PARTICULIEREN EN SCHOLEN

KWALITEIT IN ONDERWIJSDIENSTEN VOOR PARTICULIEREN EN SCHOLEN

Slide thumbnail
Slide thumbnail

BijlesGezocht staat garant voor kwaliteit in bijlessen, huiswerkbegeleiding en examentrainingen voor scholieren van de basisschool en het voortgezet onderwijs.

Wij, als KvK erkend bedrijf, bieden u individuele bijles, huiswerkbegeleiding en examentrainingen aan in: Almere, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Utrecht.

Leerlingen van het basisonderwijs (groep 3 t/m groep 8) kunnen voor onder andere rekenen, taal, spelling, tekstbegrip, topografie en lezen terecht bij een bijlesdocent of huiswerkbegeleider. Ook CITO-toetsen en ENTREE-toetsen worden getraind.

Voor klas 1 t/m 4 van het VMBO (alle richtingen), klas 1 t/m 5 HAVO (alle profielen) en klas 1 t/m 6 van het VWO (zowel Atheneum als Gymnasium, alle profielen) bieden wij bijles en huiswerkbegeleiding voor de vakken: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans,Latijn,Grieks, aardrijkskunde, geschiedenis, economie, M&O, wiskunde, scheikunde, natuurkunde, biologie en maatschappijleer.

Examentrainingen zijn er voor 4 VMBO, 5 HAVO en 6 VWO voor de vakken: biologie, economie, M&O, natuurkunde, scheikunde en wiskunde A, wiskunde B en wiskunde C

Tevens bieden wij begeleiding op maat voor kinderen met een PGB (rugzakje).