1-op-1 bijlessen van een bekwame bijlesdocent.

Gratis inschrijven   Video


1. Inschrijven

Uw aanmelding komt direct binnen

U kunt zich gratis en vrijblijvend inschrijven. Door een inschrijving kunt u ons een totaalplaatje geven van uw aanvraag. Wij kunnen u hierdoor nog gerichter, en dus sneller en beter, helpen. Naast uw inschrijving kunt u ons uiteraard ook goed bereiken voor extra vragen, wensen of toelichtingen.

Inschrijven Contact

2. De juiste docent

Hoog opgeleid, met ervaring

Aan de hand van uw inschrijving vinden wij binnen 48 uur een geschikte bijlesdocent of begeleider die aan uw aanvraag voldoet. De docent is afgestudeerd of student aan het HBO of de Universiteit en heeft relevante ervaring in het geven van de juiste begeleiding voor het aangevraagde vak. De docent kan u van maatwerk voorzien om sneller tot betere resultaten te komen.

3. Van start

Geeft u akkoord?

Zodra wij een bijlesdocent of begeleider hebben gevonden die matcht met uw aanvraag sturen wij u een uitgebreid aanbod op, met hierin informatie over: de bijlesdocent of begeleider, de gang van zaken, het kostenplaatje, etc.. Als u akkoord gaat, dan wordt u gebeld door de bijlesdocent voor een eerste bijles. U bepaalt samen de dag en tijd.

4. De eerste les

Dit is een proefles

Het is belangrijk dat er een “klik” is tussen docent en leerling. Als u tevreden bent met de geleverde dienst, dan kan er samen een planning gemaakt worden voor de door u ingekochte lessen. U bepaalt samen de dagen en tijden. Mocht het onverhoopt niet klikken, dan wordt de eerste les niet in rekening gebracht en gaan wij, als u dat wilt, kijken naar een oplossing.