Bijles spelling

[layerslider id=”1″]

Voor de groepen 3 t/m 8 op het basisonderwijs bieden wij huiswerkbegeleiding. Tijdens huiswerkbegeleiding wordt het huiswerk, meegekregen van school, doorgenomen. Ook bijles is mogelijk. Bij bijles gaan onze bijlesdocenten dieper in op de ‘zwakke’ punten en kunnen op aanvraag extra opdrachten meenemen. Zo kan, met de bijlessen, ook goed getraind worden, voor de steeds belangrijker wordende ENTREE-toetsen en CITO-toets.

Waar o.a op getraind kan worden zijn de onderdelen: leesvaardigheid, begrijpend lezen, spelling, grammatica, rekenen, topografie en Engels.

In het jaar dat het kind acht wordt, het begin van onze doelgroep, zit het kind reeds in de latentiefase (6 t/m 12 jaar). Het is een periode die zich zakelijk voor doet en geheel gericht is op het weten; kennis op doen.

Niet elk kind heeft de drang tot leren. Toch is het dan zaak om het kind te prikkelen. Dit kan bijvoorbeeld door ‘spel’ te integreren in het lespakket. De intrinsieke motivatie is de drijfveer die constant actief gehouden moet worden. Plezier is dus een grote drijfveer voor veel kinderen om te leren. Om het plezier te verhogen zijn groepslessen, met vrienden, een prima optie. Hiermee profiteert elk kind dmv interactie. Een ieder kan van elkaar leren.

Individuele aandacht, succeservaringen, en zelfvertrouwen: betere resultaten

U bent niet de eerste en zult ook niet de laatste zijn die op zoek is naar bijles. School kan niet voorzien in de verwachte onderwijs behoefte. Toch wordt er van de leerling verwacht topprestaties te leveren.  Bij ons is elke leerling van harte welkom. De leerling krijgt de verdiende aandacht die het vaak op school niet krijgt door het gebrek aan individuele aandacht. De intensieve begeleiding die door ons geboden wordt is op maat, elke leerling is namelijk anders, en heeft baat bij een andere les aanpak.

Onze bijlesdocenten zijn juist goed in het door u aangevraagde vak en hebben er zelf plezier in; zij studeren, of zijn afgestudeerd, binnen het aangevraagde vakgebied. Zodoende hebben zij vakoverstijgende kennis. Zij dagen zichzelf dagelijks uit op het HBO of de Universiteit met complexere materie. Onze bijlesdocenten hebben ervaring in het geven van de door u aangevraagde bijles en zijn bekend met het curriculum.

Tot op heden hebben wij meer dan duizend leerlingen voorzien van individuele begeleiding. Met een geweldig resultaat: 100% slagingspercentage en een klantbeoordeling van 8,7. De individuele aanpak op maat levert een snelle kennistoename op, wat leidt tot nieuwe succeservaringen welke bijdragen aan meer zelfvertrouwen en betere schoolresultaten op de korte en lange termijn. – drs. Anton Donker, Directeur en Onderwijspedagoog

Wij ervaren dat, omdat onze bijlesdocenten zelf nog relatief jong zijn, zij sneller een leerling enthousiasmeren door de les aan te kunnen passen aan het referentiekader van de leerling. De leerling voelt zich sneller begrepen waardoor er een goede band ontstaat tussen bijlesdocent en leerling. Een mooie basis voor een plezierige en succesvolle samenwerking.

De bijlessen kunnen bij u thuis gegeven worden op voor u prettige dagen en tijden. Iedereen heeft immers een drukke agenda. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten. Dit geldt ook voor inschrijven, uitschrijven, verlengen, etc.. Bij onze prijs zit direct alles inbegrepen, vandaar dat wij een zeer concurrerende prijs-kwaliteit verhouding hebben. Geen addertjes onder het gras. Wij houden van transparantie.

Kortom: of het nu de basis is waaraan gewerkt wordt met de bijlesdocent tijdens de bijles of het slijpen van reeds vergaarde kennis, bijles zorgt voor meer zelfvertrouwen door de graduele succeservaringen, wat samen met betere kennis leidt tot betere resultaten en een verhoogde kans op slagen. En misschien wel het aller belangrijkste: geeft de leerling weer plezier in leren.

Na uw inschrijving kunt u vaak al na 48 uur starten met de eerste bijles. Een proefles om te kijken of het ‘klikt’ en of de bijles is wat u ervan verwacht had is bij ons heel normaal.

Benieuwd naar een overzicht van de vele voordelen als u voor bijlessen van BijlesGezocht kiest?

Schrijf u gratis in voor bijles of neem, bij vragen, contact met ons op. Gratis inschrijven bijles.

 

Alle voordelen

De diensten van BijlesGezocht kennen vele voordelen ten opzichte van andere aanbieders. Lees waarom u bij ons aan het juiste adres bent voor kwaliteit in bijlessen, huiswerkbegeleiding en examentrainingen.