Bijles in Rotterdam

bijlesSlide thumbnail

BIJLESGEZOCHT

BIJLESGEZOCHT

BIJLESSEN - HUISWERKBEGELEIDING - EXAMENTRAININGEN - DIAGNOSTIEK

BIJLESSEN - HUISWERKBEGELEIDING - EXAMENTRAININGEN - DIAGNOSTIEK

KWALITEIT IN ONDERWIJSDIENSTEN VOOR PARTICULIEREN EN SCHOLEN

KWALITEIT IN ONDERWIJSDIENSTEN VOOR PARTICULIEREN EN SCHOLEN

Slide thumbnail
Slide thumbnail

BijlesGezocht verzorgt bijles in Rotterdam. Ook is er mogelijkheid tot het aanvragen van huiswerkbegeleiding in de Zuid-Hollandse havenstad.Bijlessen in Rotterdam kunnen zowel bij de bijlesdocent als bij de leerling thuis worden gehouden; hetzelfde geldt voor huiswerkbegeleiding, citotrainingen en examentrainingen.

Binnen de regio Rotterdam vallen ook: Vlaardingen, Schiedam, Barendrecht, Hoogvliet, Rhoon, Berkel en Rodenrijs, Berschenhoek, Krimpen aan den Ijssel, Ridderkerk en Nieuwerkerk aan den Ijssel.

BijlesGezocht biedt zowel voor basisschool (groep 3 t/m 8) als voortgezetonderwijs leerlingen op alle niveaus’s (VMBO, HAVO en VWO) bijlessen in de regio Rotterdam. Kies voor bijles Voortgezet Onderwijs in Rotterdam een link hieronder om naar de bijles pagina te gaan van uw vak naar keuze. Voor bijles en huiswerkbegeleiding voor basisschool (groep 3 t/m 8) kunt u naar de pagina bijles basisschool. Indien u in een andere regio op zoek bent naar een bijlesdocent kunt u rechts op de site een andere regio kiezen.

Inschrijven voor bijles en huiswerkbegeleiding is te allen tijde, ongeacht de aanvraag, gratis bij BijlesGezocht.

Bijles VWO in Rotterdam

Bijles HAVO in Rotterdam

Bijles VMBO in Rotterdam

Individuele aandacht, succeservaringen, en zelfvertrouwen: betere resultaten

U bent niet de eerste en zult ook niet de laatste zijn die op zoek is naar bijles. School kan niet voorzien in de verwachte onderwijs behoefte. Toch wordt er van de leerling verwacht topprestaties te leveren.  Bij ons is elke leerling van harte welkom. De leerling krijgt de verdiende aandacht die het vaak op school niet krijgt door het gebrek aan individuele aandacht. De intensieve begeleiding die door ons geboden wordt is op maat, elke leerling is namelijk anders, en heeft baat bij een andere les aanpak.

Onze bijlesdocenten zijn juist goed in het door u aangevraagde vak en hebben er zelf plezier in; zij studeren, of zijn afgestudeerd, binnen het aangevraagde vakgebied. Zodoende hebben zij vakoverstijgende kennis. Zij dagen zichzelf dagelijks uit op het HBO of de Universiteit met complexere materie. Onze bijlesdocenten hebben ervaring in het geven van de door u aangevraagde bijles en zijn bekend met het curriculum.

Tot op heden hebben wij meer dan duizend leerlingen voorzien van individuele begeleiding. Met een geweldig resultaat: 100% slagingspercentage en een klantbeoordeling van 8,7. De individuele aanpak op maat levert een snelle kennistoename op, wat leidt tot nieuwe succeservaringen welke bijdragen aan meer zelfvertrouwen en betere schoolresultaten op de korte en lange termijn. – drs. Anton Donker, Directeur en Onderwijspedagoog

Wij ervaren dat, omdat onze bijlesdocenten zelf nog relatief jong zijn, zij sneller een leerling enthousiasmeren door de les aan te kunnen passen aan het referentiekader van de leerling. De leerling voelt zich sneller begrepen waardoor er een goede band ontstaat tussen bijlesdocent en leerling. Een mooie basis voor een plezierige en succesvolle samenwerking.

De bijlessen kunnen bij u thuis gegeven worden op voor u prettige dagen en tijden. Iedereen heeft immers een drukke agenda. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten. Dit geldt ook voor inschrijven, uitschrijven, verlengen, etc.. Bij onze prijs zit direct alles inbegrepen, vandaar dat wij een zeer concurrerende prijs-kwaliteit verhouding hebben. Geen addertjes onder het gras. Wij houden van transparantie.

Kortom: of het nu de basis is waaraan gewerkt wordt met de bijlesdocent tijdens de bijles of het slijpen van reeds vergaarde kennis, bijles zorgt voor meer zelfvertrouwen door de graduele succeservaringen, wat samen met betere kennis leidt tot betere resultaten en een verhoogde kans op slagen. En misschien wel het aller belangrijkste: geeft de leerling weer plezier in leren.

Na uw inschrijving kunt u vaak al na 48 uur starten met de eerste bijles. Een proefles om te kijken of het ‘klikt’ en of de bijles is wat u ervan verwacht had is bij ons heel normaal.

Benieuwd naar een overzicht van de vele voordelen als u voor bijlessen van BijlesGezocht kiest?

Schrijf u gratis in voor bijles of neem, bij vragen, contact met ons op. Gratis inschrijven bijles.

 

Alle voordelen

De diensten van BijlesGezocht kennen vele voordelen ten opzichte van andere aanbieders. Lees waarom u bij ons aan het juiste adres bent voor kwaliteit in bijlessen, huiswerkbegeleiding en examentrainingen.