Bijles Duits Amsterdam


1-op-1 bijlessen van een bekwame bijlesdocent.

Gratis inschrijven   Video

Bijlessen Duits regio Amsterdam

Duits het; o in o.m. Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en België gesproken taal

Duits is zonder twijfel een ‘alfa’ vak. Het leren van een taal houdt in dat vaardigheden zoals leesvaardigheid, tekstbegrip, grammatica, spelling, vocabulaire, (zakelijk)schrijven en spreken belangrijk zijn om de taal Duits te beheersen en het vak Duits met een voldoende af te sluiten. Deze vaardigheden kunnen door bijlessen, met hulp van een bijlesdocent, eigen gemaakt worden.

Voor klas 1 t/m 4 van het VMBO (alle richtingen), klas 1 t/m 5 HAVO (alle profielen) en klas 1 t/m 6 van het VWO (zowel Atheneum als Gymnasium, alle profielen) biedt BijlesGezocht zowel bijles, huiswerkbegeleiding en examentrainingen voor alle vakken in de regio Amsterdam; inclusief Duits.

Of het nu de basis is waaraan gewerkt wordt met de bijlesdocent tijdens de bijles of het slijpen van reeds vergaarde kennis, bijles zorgt voor betere resultaten en verhoogt de kans op slagen.

Regio Amsterdam

 • Alle Amsterdamse stadsdelen: Centrum, Noord, Oost, Zuidoost, Zuid, West, Nieuw-West en Westpoort.
 • Zaandam
 • Amstelveen
 • Badhoevedorp
 • Aalsmeer
 • Hoofddorp
 • Haarlem
 • en meer…

Lesinhoud bijles

Elke leerling heeft andere behoeften. Elke les ziet er dan ook anders uit. Tijdens een bijles kan onder andere aandacht besteed worden aan de volgende dingen:

 • Uitleggen van de lesstof;
 • Overhoren;
 • Planmatig werken;
 • Plannen;
 • Oefenen voor een toets;
 • Samenvatten.

Hoe het werkt

In 4 stappen naar 1-op-1 bijles.

1. Inschrijven

U kunt gratis en vrijblijvend inschrijven voor bijles aan huis, op school of in de bibliotheek.

BijlesGezocht biedt bijlessen door heel Nederland met vele voordelen.

In het inschrijfformulier kunt u uw voorkeuren doorgeven.

Voorkeuren opgegeven in de inschrijving kunnen later nog aangepast worden.

Inschrijven

2. Akkoord aanbod

Het streven is om binnen 48 uur een aanbod te versturen om te starten met de bijlessen.

In het aanbod vindt u informatie over: de bijlesdocent, de werkwijze en de betaling.

Dit aanbod geeft voor u en BijlesGezocht een goed beeld wat afgesproken is en verwacht wordt. Na de proefles kan een lespakket nog bijgesteld worden op basis van de uiteindelijke behoefte.

3. Proefles plannen

Als u akkoord gaat met het aanbod wordt u benaderd door de bijlesdocent voor het plannen van een proefles.

De proefles is altijd 1 uur. Als u niet tevreden bent, dan betaalt u deze bijles niet. Bent u wel tevreden, dan wordt dit uur afgeschreven van uw lespakket.

Na de proefles ontvangt u de factuur worden de lessen voortgezet. Locatie, dagen en tijden worden samen met de bijlesdocent bepaald.

4. Doorgaan/stoppen

U kunt wisselen van lespakket. Zo kunt u het pakket bij verlenging bijstellen.

U kunt opzeggen wanneer u wilt.

U neemt bij BijlesGezocht een lespakket af en zit dus niet vast aan een termijn of een contract.

Zodoende kunt u al vanaf 4 uur bijlessen afnemen.

Lespakketten

Individuele aandacht, succeservaringen, en zelfvertrouwen: betere resultaten

U bent niet de eerste en zult ook niet de laatste zijn die op zoek is naar bijles. School kan niet voorzien in de verwachte onderwijs behoefte. Toch wordt er van de leerling verwacht topprestaties te leveren.  Bij ons is elke leerling van harte welkom. De leerling krijgt de verdiende aandacht die het vaak op school niet krijgt door het gebrek aan individuele aandacht. De intensieve begeleiding die door ons geboden wordt is op maat, elke leerling is namelijk anders, en heeft baat bij een andere les aanpak.

Onze bijlesdocenten zijn juist goed in het door u aangevraagde vak en hebben er zelf plezier in; zij studeren, of zijn afgestudeerd, binnen het aangevraagde vakgebied. Zodoende hebben zij vakoverstijgende kennis. Zij dagen zichzelf dagelijks uit op het HBO of de Universiteit met complexere materie. Onze bijlesdocenten hebben ervaring in het geven van de door u aangevraagde bijles en zijn bekend met het curriculum.

Tot op heden hebben wij meer dan duizend leerlingen voorzien van individuele begeleiding. Met een geweldig resultaat: 100% slagingspercentage en een klantbeoordeling van 8,7. De individuele aanpak op maat levert een snelle kennistoename op, wat leidt tot nieuwe succeservaringen welke bijdragen aan meer zelfvertrouwen en betere schoolresultaten op de korte en lange termijn. – drs. Anton Donker: oprichter, directeur en onderwijspedagoog

Wij ervaren dat, omdat onze bijlesdocenten zelf nog relatief jong zijn, zij sneller een leerling enthousiasmeren door de les aan te kunnen passen aan het referentiekader van de leerling. De leerling voelt zich sneller begrepen waardoor er een goede band ontstaat tussen bijlesdocent en leerling. Een mooie basis voor een plezierige en succesvolle samenwerking.

De bijlessen kunnen bij u thuis gegeven worden op voor u prettige dagen en tijden. Iedereen heeft immers een drukke agenda. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten. Dit geldt ook voor inschrijven, uitschrijven, verlengen, etc.. Bij onze prijs zit direct alles inbegrepen, vandaar dat wij een zeer concurrerende prijs-kwaliteit verhouding hebben. Geen addertjes onder het gras. Wij houden van transparantie.

Kortom: of het nu de basis is waaraan gewerkt wordt met de bijlesdocent tijdens de bijles of het slijpen van reeds vergaarde kennis, bijles zorgt voor meer zelfvertrouwen door de graduele succeservaringen, wat samen met betere kennis leidt tot betere resultaten en een verhoogde kans op slagen. En misschien wel het aller belangrijkste: geeft de leerling weer plezier in leren.

Na uw inschrijving kunt u vaak al na 48 uur starten met de eerste bijles. Een proefles om te kijken of het ‘klikt’ en of de bijles is wat u ervan verwacht had is bij ons heel normaal.

Benieuwd naar een overzicht van de vele voordelen als u voor bijlessen van BijlesGezocht kiest?

Schrijf u gratis in voor bijles of neem, bij vragen, contact met ons op.

Inschrijven bijles Duits regio Amsterdam